Jullie meningHet doel van het samenwerkingsverband is om scholen te helpen met het bieden van passend en goed onderwijs voor elke leerling. Dit houdt in dat alle scholen in de regio Rotterdam samen ervoor zorgen dat iedere leerling naar school kan gaan en daar de hulp kan krijgen die nodig is. Sommige leerlingen hebben meer hulp nodig dan andere. Het is onze toekomstdroom dat elke leerling naar elke school kan gaan met alle hulp die nodig is. Dit heet inclusief onderwijs. 

Wij zijn heel benieuwd hoe jullie hierover denken en welke mogelijkheden jullie zien. Dit helpt ons erg in het maken van de plannen.
Jongerenbijeenkomst

Dinsdag 13 februari 2024 hebben wij onze eerste jongerenbijeenkomst georganiseerd. Met behulp en onder leiding van het Nederlands Debat Instituut zijn 23 leerlingen van verschillende scholen met elkaar in gesprek (debat) gegaan over inclusief onderwijs. Het was een hele waardevolle bijeenkomst. Bekijk het filmpje hieronder.


Ook meepraten?

Wil je ook meepraten en je ideeën met ons delen? Neem dan contact op met Helen Heemskerk, [email protected] zodat zij je kan uitnodigen voor een volgende bijeenkomst.