Po en vo bij elkaar op bezoek

In de Week van het Onderwijs, 2 t/m 6 oktober, krijgen alle leerkrachten en docenten van basis- en middelbare scholen in de regio van Koers VO de gelegenheid geven om bij elkaar op bezoek te gaan ‘Gluren bij de buren’.

Tijdens het bezoek kunt u lessen volgen en in gesprek gaan met uw collega’s van het primair of voortgezet onderwijs. U komt meer te weten over de scholen, de werkwijze en de onderwijsniveaus, en u maakt kennis met andere collega’s van bao/sbo/so en v(s)o. Zo kunt u van elkaar leren en u ervaart wat uw (toekomstige) leerlingen meemaken in het onderwijs. Dit kan helpen bij het adviseren van een eventuele overstap.

Ik doe mee: ik ga op bezoek bij een collega

Tekst

september 2017

U vindt hieronder een overzicht van de scholen waar u op bezoek kunt gaan. U kunt hiervoor zelf met de school contact opnemen via het e-mailadres dat bij de school vermeld staat.

Scholen die u kunt bezoeken

Gemeenten kunnen zich aansluiten

Tekst

juni 2017

Samenwerkingsverbanden PPO Rotterdam en Koers VO zijn vorig jaar begonnen met dit initiatief. Dit jaar sluit gemeente Rotterdam hierbij aan en geeft een extra impuls via haar digitale media.

Andere gemeenten in de regio van Koers VO worden van harte uitgenodigd om ook aan te sluiten en het onder de aandacht te brengen op de basisscholen en middelbare scholen in uw gemeente. Let’s meet and connect!