Simulaties fysieke agressie/wapenbezit

donderdag 23 dec

Vanuit het project ‘De krachten bundelend naar sociale veiligheid in het Rotterdamse voortgezet onderwijs’ worden dit schooljaar simulaties aangeboden. LMC-VO, BOOR, CVO, Yulius, Koers VO, de Erasmus Universiteit en De Waag, centrum voor ambulante forensische ggz, werken samen aan dit project met de gemeente Rotterdam. In een simulatie oefenen medewerkers met situaties van fysieke agressie en wapenbezit op basis van (eigen) casuïstiek en aan de hand van de eigen handelingsrichtlijnen. De simulatie wordt verzorgd door trainer Marcel Stein, in samenwerking met een trainingsacteur.

Voor de Rotterdamse v(s)o-scholen zijn (kosteloos) plekken beschikbaar tussen januari 2022 en juni 2022. De simulatie neemt een dagdeel in beslag (4 uur) en is bedoeld voor alle medewerkers van de school. Om uw school aan te melden voor een simulatie kunt u mailen naar ndboer@lmc-vo.nl.

Save the date: 31 maart 2022, 13.00 – 17.00 uur, Conferentie agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren. Kijk voor meer informatie op Onderwijs010.

Meer informatie?
Voor meer informatie over het project gaat u naar de website. Voor vragen kunt u contact opnemen met projectleider Nadine de Boer, ndboer@lmc-vo.nl.