Save the date: Webinar samenwerken met ouders van jongeren – 22 of 24 februari 2022

dinsdag 15 feb

Op dinsdag 22 en donderdag 24 februari van 15.00 tot 16.30 uur geeft Aletta Smits – bekend van het door ons georganiseerde webinar over het puberbrein – wederom invulling aan een webinar van Koers VO.

Oog hebben voor ouders: hoe doe je dit? In gesprek gaan of zijn met ouders is soms een lastige taak. De ouders kunnen boos zijn. Of verdrietig. Of ze willen niet naar jouw advies luisteren. Soms komen ze gewoon helemaal niet.
Hoe kun je ouders meer meenemen? Wat kun je doen om zo te verbinden met hen dat jullie echt een partnerschap oprichten ter ondersteuning van de ontwikkeling van hun kind, jullie leerling?

Daar gaat dit vrolijke en ook confronterende webinar over. Het wordt met dezelfde inhoud op 2 momenten aangeboden.

Voor wie?
We nodigen breed uit, iedereen is welkom. Ondersteuningscoördinatoren, begeleiders passend onderwijs, andere leden van ondersteuningsteams, oop-ers en natuurlijk ook mentoren, docenten en teamleiders.

Op 3 februari is de uitnodiging verstuurd naar ondersteuningscoördinatoren en begeleiders passend onderwijs. Met het verzoek om deze uitnodiging te verspreiden onder de collega’s van jullie scholen.

Meer informatie?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Helen Heemskerk, heemskerk@koersvo.nl of Annemarie Rodenburg, rodenburg@koersvo.nl.