Nieuwe pilot ‘Ontwikkeltraject samenwerken met ouders’

woensdag 08 jul

Een belangrijk uitgangspunt binnen samenwerkingsverband Koers VO is dat goede samenwerking tussen school, ouders en leerling voorwaardelijk is om passende ondersteuning te kunnen bieden aan leerlingen.

Koers VO is dit schooljaar begonnen met een pilot ‘Ontwikkeltraject samenwerken met ouders’ op Het Praktijkcollege Zuidwijk. Dit is een nieuw ontwikkeltraject om de samenwerking met ouders op school te stimuleren en inzicht te krijgen in wat scholen nodig hebben. Het hele schoolteam, van conciërge tot directeur, doet hieraan mee. Doel is om te komen tot een schoolbreed-gedragen gelijkwaardige samenwerking tussen personeelsleden van de school, ouders en leerling. Marjan Veenstra en Sandy van Gageldonk zijn de enthousiaste trainers die professionals van scholen graag een stap verder helpen in hun zoektocht naar goede samenwerking met ouders.

Ook meedoen?
Als uw school ook interesse heeft om met het hele schoolteam deel te nemen aan het ‘Ontwikkeltraject samenwerken met ouders’ kunt u contact opnemen met Annemarie Rodenburg, rodenburg@koersvo.nl.