• Home
  • Nieuws
  • Koers VO 25 jarig jubileum – 1 maart 2024

Koers VO 25 jarig jubileum – 1 maart 2024

  • Posted on 25 januari 2024

Op 1 maart 2024 bestaat samenwerkingsverband Koers VO 25 jaar! Dit willen we vieren met de scholen in de regio van Koers VO en onze samenwerkingspartners.


We hebben een mooi ochtendprogramma samengesteld waarin we kijken naar de opbrengst van gesprekken met leerlingen over het onderwerp inclusie. Sofie Sergeant, hoofddocent burgerschap en inclusie aan de Hogeschool Utrecht, geeft daarna een inspirerende inleiding over de verschillende perspectieven op inclusief onderwijs. Onder leiding van het Nederlands Debat Instituut gaan we vervolgens in gesprek over de route naar inclusiever onderwijs, zodat iedere leerling zoveel mogelijk kansen krijgt op een perspectiefrijke toekomst. We zien uit naar een inspirerende bijeenkomst!


In verband met de organisatie het verzoek om uiterlijk 15 februari te laten weten of je aanwezig bent (via de aanmeldlink in de uitnodiging). Mocht je wellicht de uitnodiging gemist hebben die op 18 januari verstuurd is, dan kun je contact met ons opnemen via [email protected].