• Home
  • Nieuws
  • Inspirerende viering aftrap ondersteuningsplan

Inspirerende viering aftrap ondersteuningsplan

  • Posted on 20 oktober 2022
Aftrap OP


Op 6 oktober hebben we met scholen, schoolbesturen en vele andere samenwerkingspartners van Koers VO de start van ons ondersteuningsplan 2022-2026 gevierd in de Schiecentrale in Rotterdam. Het was een inspirerende middag met muziek, film, een prikkelende lezing van Bert Wienen en confronterende beelden en gesprekken vanuit Cam on Wheels en Theater Babel. Zijn we inclusiever dan we denken? Of niet? Meer hierover na de herfstvakantie in een speciale nieuwsbriefeditie over deze bijeenkomst; een filmpje met sfeerimpressie is in de maak.
We gaven alle gasten als passend geschenk een boek met een pleidooi voor acceptatie van de werkelijkheid en het loslaten van modeldenken: 'Mensen zijn ingewikkeld’ van hoogleraar innovatie in de zorg Floortje Scheepers.


Lancering nieuwe website
Tijdens de aftrap is ook onze nieuwe website www.koersvo.nl gelanceerd. Een nieuwe en rustige vormgeving met een prominente plek voor ouders en jongeren, waar veel voor hen belangrijke informatie geclusterd te vinden is. Ook is er aandacht voor allerlei projecten en ontwikkelingen binnen ons samenwerkingsverband, en nog veel meer. Zo menen we iedereen te voorzien van toegankelijke en passende informatie over het werk van Koers VO. De website is nog in ontwikkeling, dus mis je informatie of heb je andere feedback? We horen het graag. Vragen of opmerkingen kun je doorgeven aan Lydia Haulussy, [email protected].