Inschrijven voor Conferentie Agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren

vrijdag 01 jul

U kunt zich inschrijven voor de conferentie ‘Agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren’ in De Kuip op 22 september. Het belang van samenwerking en aandacht voor dit thema staan centraal tijdens deze conferentie.

De middag gaat van start met een podiumgesprek door gastheer Karim Amghar. Experts uit onderwijs, politie, hulpverlening en wetenschap gaan in op wat er speelt én wat we samen kunnen doen tegen agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren. Na dit gesprek kunt u twee inspiratiesessies volgen waarin professionals uit het onderwijs en partnerorganisaties op verschillende thema’s de diepte ingaan, zoals jongerenwerk, politie, Stichting Criminal Minded, het Nederlands Jeugdinstituut, leraar van het jaar Ismail Aghzanay, Expertisecentrum Sociale Veiligheid en PBS-coaches Daan en André. Tussen de twee rondes van inspiratiesessies is er ruimte voor ontmoeting.

Kijk voor een overzicht van de tien inspiratiesessies waaruit u kunt kiezen op Conferentie agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren – Onderwijs010. Vol is vol, dus schrijf u snel in via dit formulier. Deelname is gratis.

De conferentie is onderdeel van het project ‘De krachten bundelend naar sociale veiligheid in het Rotterdamse voortgezet onderwijs’. Een project van LMC-VO, Yulius, Koers VO, BOOR, CVO, EUR en De Waag in samenwerking met gemeente Rotterdam.

Meer informatie?
Voor vragen kunt u contact opnemen met projectleider Nadine de Boer, ndboer@lmc-vo.nl.