PO-VO Conferentie 2024

okt.
16
  • Tijd 15:30 uur
  • Locatie STC, Anthony Fokkerweg 4, Rotterdam

Op woensdag 16 oktober 2024 vindt de derde editie van de PO-VO Conferentie plaats.
Voor de derde keer op rij organiseren we een inspirerende en prikkelende conferentie waarin we samenwerken aan het verbeteren van inclusie en kansengelijkheid bij de PO-VO overstap in de regio Rotterdam.


Wat? PO-VO Conferentie

Wanneer? Woensdag 16 oktober 2024, 15:30 - 20:00 uur

Waar? STC, Anthony Fokkerweg 4, Rotterdam


Werk jij in de regio Rotterdam en ben je betrokken bij de overgang van po naar vo? Dan is deze conferentie voor jou! Dit jaar focussen we op inclusie en kansengelijkheid bij de overstap, waarover sprekers Ester Gould en Sarah Sylbing, makers van de serie Klassen (2020), hun inzichten delen. Middels nieuwe, uiteenlopende workshops gaan we met elkaar het gesprek aan over o.a. bewuste en onbewuste vooroordelen die het schooladvies kunnen beïnvloeden en het organiseren van een warme overdracht en passend onderwijs. Zo hebben we o.a. een workshop over hoogbegaafde leerlingen en de overstap, de verschillende leerwegen in het vmbo en over de STC Flexklas waarin vso leerlingen de kans wordt geboden in te stromen in het reguliere vmbo.


Geïnteresseerd? Houd woensdag 16 oktober 15:30 - 20:00 vrij en noteer hem in je agenda. Het officiële aanmeldingsformulier volgt na de zomer.Voor meer informatie, ga naar PO-VO Conferentie.